Menu

Kliniki - Prima-Dent

Grójecka 77, Ochota
02-094 Warszawa,
tel.: +48 22 822 28 89,
tel.: +48 22 3 500 500
Króżańska 20, Mokotów
02-578 Warszawa,
tel.: +48 22 849 99 92
tel.: +48 22 849 53 67
Targowa 33a, Praga
03-728 Warszawa,
tel.: +48 22 618 93 60
tel.: +48 22 618 95 60

Haduch Magdalena

Specjalizacja:
Stomatologia zachowawcza Endodoncja specjalistyczna Stomatologia estetyczna Przyjmuje dzieci Drobna protetyka Kwalifikacje do ortodonty
email: haduch.magdalena@primadent.com.pl


umów wizytę
szkolenia


Przyjmuje w gabinecie przy ul. Króżańskiej 20:
wtorek, czwartek: 8:00-14:00
środa: 14:00-20:00 
 

Moje zamiłowanie do stomatologii to połączenie zainteresowania medycyną ze zdolnościami manualnymi cechującymi mnie od najmłodszych lat.
Studiowałam na I Wydziale Lekarskim Akademii Medycznej W Warszawie na Oddziale Stomatologii. Po ukończeniu studiów odbyłam staż podyplomowy w Centrum Stomatologii na ul.Nowy Zjazd w Poradni Chorób Przyzębia i Błon Śluzowych.
W 1993 rozpoczęłam pracę w Przychodni Stołecznego Zarządu Służby Zdrowia MSW. Podczas pracy w tym ośrodku stomatologii odbyłam kursy i szkolenia które umożliwiły mi zrobienie specjalizacji. W 1996 otrzymałam dyplom Specjalizacji w zakresie stomatologii ogólnej.
Od 1994r. mam przyjemność pracować w jednym z wiodących warszawskich gabinetów "PRIMA-DENT". Już po kilku miesiącach pracy w nowym miejscu, zaczęłam interesować się endodoncją. Dzięki uczestnictwu w organizowanych przez PRIMA-DENT kursach, zdobyłam wysokie kwalifikacje a endodoncja stała się moją pasją.
Oprócz endodoncji podstawowym moim zajęciem jest walka z próchnicą przez leczenie ubytków i profilaktykę. Wykonuję również uzupełnienia protetyczne. Dzięki pracy w gabinecie "PRIMA-DENT" mam możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych, stosowania najnowocześniejszych technik, oraz korzystania z najlepszych materiałów.

 

ZAINTERESOWANIA
Stomatologia.
Pasjonują mnie egzotyczne wycieczki oraz turystyka górska. Jazda na rowerze, pływanie, jazda na łyżwach. Lubię dobrą książkę i film.
Kuchnia grecka i włoska oraz eksperymenty z potrawami własnej receptury.



powrót